vrei comedie , drama si actiune ? ...uita-te la CHUCK !

In jos

vrei comedie , drama si actiune ? ...uita-te la CHUCK !

Mesaj Scris de usy313 la data de Mar Dec 21, 2010 1:45 pm

Va Recomand acest serial . Este cel mai bun din cate am vazut pana acum . S-a ajuns deja la sezonul al 4-lea si se planuieste si un al-5lea

Despre Serial :
Chuck este un serial de comedie-acţiune american creat de Josh Schwartz şi Chris Fedak. În serial este vorba despre un tânăr obişnuit ce primeşte un e-mail codat de la un vechi prieten din universitate ce acum lucrează pentru CIA; mesajul întipăreşte singura copie a celor mai mari secrete ale lumii în creierul lui Chuck.[1][2]

Produs de College Hill Pictures, Wonderland Sound and Vision şi Warner Bros. Television, serialul a avut premiera în America pe 24 septembrie 2007 pe NBC.[3][4] Chiar dacă NBC a comandat un sezon întreg (de 22 episoade), primul sezon a avut doar 13 episoade din cauza grevei scriitorilor din America.[5][6] Cel de-aal doilea sezon a început pe 29 septembrie 2008 şi conţine 22 de episoade.
Chuck Bartowski (Zachary Levi) este un tânăr de douăzeci şi ceva de ani din Burbank, CA ce lucrează, împreună cu prietenul lui cel mai bun, Morgan Grimes (Joshua Gomez), ca reparator de calculatoare la Nerd Herd în magazinul local Buy More (o parodiere a magazinului Best Buy),[11]. Sora lui Chuck, Ellie (Sarah Lancaster) este un doctor ce-l îndeamnă mereu să facă progrese în plan profesional şi romantic. Împreună cu ei stă şi soţul lui Ellie - Devon "Captain Awesome" Woodcomb (Ryan McPartlin). În noaptea zilei sale de naştere, Chuck primeşte un e-mail de la Bryce Larkin (Matthew Bomer), fostul său coleg de cameră de la Universitatea Stanford, care acum este un agent secret CIA. Când îl deschide, întreaga bază de date a secretelor guvernului SUA - aflate într-un supercomputer numit The Intersect — este inscripţionată în creierul lui. National Security Agency (NSA) şi CIA vor să recupereze datele trimiţând fiecare cei mai buni agenţi ai lor: Major John Casey (Adam Baldwin) şi Sarah Walker (Yvonne Strahovski).

Pentru că informaţiile au fost distruse de Bryce, iar Chuck îşi aduce aminte diferite imagini („flashes”) din e-mailul primit la influenţa unor factori (feţe, voci, cuvinte, obiecte), el trebuie să folosească acele informaţii pentru a prinde diferiţi răufăcători. Pentru a-şi proteja familia, Chuck trebuie să păstreze acest lucru secret faţă de ei şi de prieteni, forţându-i pe agenţii Casey şi Sarah să lucreze sub acoperire, Sarah devine prietena lui şi îşi ia o slujbă la un restaurant local (fost Winenerlicious, prezent Orange Orange), iar Casey primeşte o slujbă la Buy More, amândoi având misiunea de a sta cu ochii pe Chuck.

Între timp, guvernul încearcă să reconstruiască computerul Intersect. Casey primeşte ordin să-l omoare pe Chuck imediat ce computerul este terminat. Dar, în primul episod al sezonului 2, Intersectul este distrus, iar Chuck rămâne în viaţă.

În continuare este arătat că Bryce este încă în viaţă şi că o agenţie secretă de spioni numită „Fulcrum” îl caută crezând că Intersect-ul este încă la el. Mai mulţi agenţi Fulcrum au descoperit că Chuck este adevăratul intersect, dar au fost prinşi sau omorâţi înainte de a transmite informaţia.

Se arată şi că Fulcrum încearcă să-şi construiască propriul Intersect şi cred că CIA au încetat cercetările. În episodul „Chuck Versus the Suburbs” (din 16 februarie 2009), toate secretele din Intersectul Fulcrumului sunt implantate în capul lui Chuck. În cele din urmă, tatăl lui Chuck şi creatorul Intersectului Steven Bartowski (a.k.a. "Orion") reuşeşte să scoată toate informaţiile din capul lui Chuck; dar, în finalul sezonului 2, „Chuck Versus the Ring” (27 aprilie 2009), Chuck îşi încarcă voluntar noul intersect în creier, ce-i permite să folosească şi abilităţi fizice (ex: karate).

Actorii şi personajele

* Zachary Levi – Charles "Chuck" Bartowski
* Yvonne Strahovski – Agent Sarah Walker
* Adam Baldwin – Colonel John Casey (formerly Major)
* Joshua Gomez – Morgan Grimes
* Sarah Lancaster – Dr. Eleanor "Ellie" Bartowski-Woodcomb
* Ryan McPartlin – Dr. Devon "Captain Awesome" Woodcomb
* Mark Christopher Lawrence – Michael "Big Mike" Tucker
* Vik Sahay – Lester Patel
* Scott Krinsky – Jeffrey "Jeff" Barnes
* Julia Ling – Anna Wu
* Tony Hale – Emmett Milbarge
* Bonita Friedericy – Brigadier General Diane Beckman

:!:Chuck va reveni pe 17 Ianuarie 2011 cu episodul 11 din sezonul 4 !usy313
Membru
Membru

Mesaje : 3
Puncte : 3106
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/12/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum